FAQ

De Loods in Mechelen is 1 grote eventruimte.

MAAR wij splitsen deze ruimte op in drie verschillende onderdelen:

O-Ma-Ma Marktplein: hier staan al onze standhouders en gaan de signeersessies door

Mothers Talking: hier spreken onze gastsprekers + het #Appfeestje van digisaurus Wouter De Meester

Mama's Workshop: hier gaan alle workshops door behalve het #Appfeestje van digisaurus Wouter De Meester

De Algemene Voorwaarden om deel te nemen als standhouder of workshopgever kan je op eenvoudige aanvraag bij de organisatie verkrijgen.

Je kan de Algemene Voorwaarden ook hieronder downloaden:

Download Algemene Voorwaarden O-Ma-Ma Markt versie 1.0

De tarieven om deel te nemen aan onze O-Ma-Ma Markt staan vermeld in onze tarievenlijst die je hieronder kan downloaden:

Download Tarieven O-Ma-Ma Markt versie 1.0

Ja hoor! Je kan ons terugvinden op Instagram via omamabelgie.

Workshopgevers krijgen, voor deze editie, standaard geen vergoeding. Wij bekijken altijd alle voorstellen individueel en staan uiteraard open voor interessante voorstellen.

Het hangt er van af of de workshop gratis is voor de deelnemers en waar je ze zal geven.

Organiseer je een gratis workshop dan bieden we jou gratis Mama's Workshop met 30 zitplaatsen en tafels aan. Daarnaast geven we ook ruchtbaarheid aan jouw workshop via een bericht op onze sociale media twv 130 euro. Je betaalt geen standgeld in dit geval.

Organiseer je een betalende workshop dan vragen wij een bijdrage van 30 euro voor het gebruik van onze Mama's Workshop met 30 zitplaatsen en tafels. Daarnaast geven we ook hier ruchtbaarheid aan jouw workshop via een bericht op onze sociale media twv 130 euro. Je betaalt geen standgeld in dit geval.

Organiseer je een gratis of betalende workshop in jouw stand dan betaal je het gewone tarief (55 euro voor een standaardstand 1 tafel 2m x 0.7m + stoel of lege stand aan 13.75 euro per m2 met een minimum van 2x2 meter) voor de huur van jouw stand. Je betaalt in dit geval wel standgeld.

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Hoeveel workshops je mag geven hangt af van de locatie waar de workshop doorgaat.

Geef je een gratis of betalende workshop in Mama's Workshop (30 zitplaatsen met tafels) dan mag je maximum twee slots (sessies) geven van 45 minuten. De slots die je kan kiezen zijn 11:30 - 12:15, 12:30 - 13:15, 13:30 - 14:15, 14:30 - 15:15 (reeds bezet), 15:30 - 16:15, 16:30 - 17:15, 17:30 - 18:15

Organiseer je een gratis of betalende workshop op jouw eigen stand dan kies je zelf hoeveel workshops je geeft.

Ja, maar indien je een betalende workshop in Mama's Workshop laat doorgaan dan betaal je een huur van 30 euro. Geef je een gratis workshop in Mama's Workshop dan betaal je geen huur.

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Wij willen een sterk en kwalitatief evenement aanbieden aan onze bezoekers. Wij zijn dan ook heel selectief in onze standhouders, net zoals in onze gastsprekers en workshops.

Per merk laten wij slechts 1 standhouder toe. Zo kan er bijvoorbeeld maar 1 standhouder zijn die kledij van het merk X aanbiedt.

Maar we gaan verder... Per productgroep worden er maximaal drie standhouders toegelaten. Er kunnen bijvoorbeeld maximum drie standhouders zelfgemaakte oorbellen aanbieden.

Er is geen deadline om in te schrijven als standhouder

MAAR het aantal standplaatsen is beperkt. Hoe sneller je je kandidaat stelt hoe groter de kans dat je een stand krijgt op de beurs.

Zijn alle standen ingevuld worden er omwille van veiligheidsredenen geen extra standplaatsen bijgeplaatst.

Ja, je kan een optie op een stand nemen.

Je stuurt hiervoor een email naar info@omama.be met het gewenste standtype (standaard/leeg), totale oppervlakte en jouw telefoonnummer.

We contacteren jou dan op het moment dat iemand anders jouw standplaats wil vastleggen.

Heb je dan nog interesse dan betaal je onmiddellijk het totaalbedrag.

De huurprijs van een stand is afhankelijk van het soort stand dat je wenst te huren

Standaard stand: bestaat uit een tafel van 2 meter op 0.70 meter + 1 stoel (55 €). Je kan deze in stappen van 2 meter uitbreiden door een extra standaard stand te huren. Wil je bijvoorbeeld 6 meter aan tafel dan huur je drie standaard standen (3 standen x 2 meter = 6 meter tafel).

Lege stand: bestaat enkel uit de huur van de grondoppervlakte met een minimum lengte van 2 meter en een minimum diepte van 2 meter (= minimum 4 m2). Je kan zowel de lengte als de diepte in stappen van 1 meter uitbreiden. De prijs per m2 bedraagt 13.75 euro

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

De minimum lengte van een stand bedraagt 2 meter maar je kan steeds uitbreiden. De uitbreiding hangt van van het type stand dat je hebt gekozen.

Standaard stand: bestaat uit een tafel van 2 meter op 0.70 meter + 1 stoel (55 €). Je kan deze in stappen van 2 meter uitbreiden door een extra standaard stand te huren. Wil je bijvoorbeeld 6 meter aan tafel dan huur je drie standaard standen (3 standen x 2 meter = 6 meter tafel).

Lege stand: bestaat uit de huur van de grondoppervlakte met een minimum lengte van 2 meter en een minimum diepte van 2 meter (= minimum 4 m2). Je kan zowel de lengte als de diepte in stappen van 1 meter uitbreiden. De prijs per m2 bedraagt 13.75 euro

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Afhankelijk van het soort van stand dat je wenst te huren staat de stand klaar of dien je het materiaal zelf te voorzien en ook volledig zelf op te bouwen.

Standaard stand: bestaat uit een tafel van 2 meter op 0.70 meter + 1 stoel (55 €). De tafel en de stoel staan klaar wanneer je aankomt zodat jij enkel nog jouw goederen hoeft uit te stallen. Vergeet zeker niet om een tafellaken te voorzien. Je kan jouw stand in stappen van 2 meter uitbreiden door een extra standaard stand te huren. Wil je bijvoorbeeld 6 meter aan tafel dan huur je drie standaard standen (3 standen x 2 meter = 6 meter tafel).

Lege stand: bestaat uit de huur van de grondoppervlakte met een minimum lengte van 2 meter en een minimum diepte van 2 meter (= minimum 4 m2). Hier moet je zelf al het materiaal (tafel, stoel,... ) voorzien en zelf volledig opbouwen. Je kan zowel de lengte als de diepte van jouw stand in stappen van 1 meter uitbreiden. De prijs per m2 bedraagt 13.75 euro

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Ja, je kan extra tafels en/of stoelen bestellen voor jouw stand of workshop.

De huurprijs per stoel of tafel bedraagt 1 euro.

Let op: alle stoelen en tafels moeten binnen de grenzen van jouw gehuurde stand of workshop staan.

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Er zijn standaard geen stopcontacten voorzien op jouw stand, wel bij de workshopruimte in Mama's Workshop.

Wens je een elektische aansluiting op jouw stand dan kan je dat bestellen via jouw inschrijvingsformulier. Het tarief bedraagt 10 euro.

Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Neen, er is spijtig genoeg niet de mogelijkheid in de zaal voor aan- en afvoer van water.

Niet-stromend water kan altijd gratis verkregen worden.

Neen, ook niet-standhouders kunnen iets in onze O-Ma-Ma Bag stoppen.

Als niet-standaardhouder vragen we minstens 100 items om toe te voegen tot onze goodiebag.

Per item dat je toevoegt aan onze O-Ma-Ma Bag vragen we een bijdrage van 0,25 euro per item exclusief btw.

De items worden aangeleverd op ons adres te Mechelen ten laatste op vrijdag 21 februari 2020

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

c

Stel jouw vraag hier!

Let op: om in te schrijven als standhouder of om tickets te bestellen gebruik je de desbetreffende formulieren.Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Quick Links
Laatste nieuwtjes
Quick Contact
Lust4live logo omama o-ma-ma markt mamas

O-Ma-Ma Markt is een feelgood event met gezellige standjes, leuke workshops en interessante gastsprekers voor mamas met jonge en minder jonge kinderen.

Copyright ©2020 Lust4Live. Alle rechten voorbehouden.